نکات مشاوره ای در اسباب کشی – چلسی بار تهران

  • برنامه ریزی

    نکات مشاوره ای در اسباب کشی - برنامه ریزی

    اگر برنامه ریزی نداشته باشد مجبور می شوید زمان بیشتر و هزینه های بالاتری نسبت به آنچه كه از قبل پیش بینی كرده اید پرداخت كنید. خیلی از مردم نمی دانند كه باید از كجا شروع كنند و این كار را چگونه انجام دهند. فراموش نكنید كه حتی یك برنامه ریزی محدود خیلی بهتر از بی برنامگی است.

    زمانبندی- باز سازی

    قبل از هرگونه اقدامی می بایست روز اسباب كشی را تعیین كنید. اگر خانه جدید نیاز به بازسازی یا مرمت های جزئی دارد می بایست پیش از اسباب كشی این كار را انجام دهید، بنابراین برای جلوگیری از دوباره كاری كلیه این امور را پیش از اسباب كشی انجام دهید تا مجبور نشوید مجدداً مبلمان و اثاثیه را جمع كرده و خودتان را به دردسر بیندازید. رنگ كردن خانه هم جزء همین موارد است.

  • خرید لوازم مورد نیاز برای اسباب کشی

    نکات مشاوره ای در اسباب کشی - خرید لوازم مورد نیاز

    پس از تهیه لیست، برای بسته بندی و طبقه بندی بهتر وسایل و لوازم منزل، به ابزار و وسایلی نیاز دارید که اسباب کشی و جمع آوری را برای شما راحت تر کند. برای مثال حتما باید ظروف چینی و کریستالی خود را در جعبه های کارتنی محکم بسته بندی کنید تا حین جابه جایی آسیب نبیند. بنابراین قبل از خروج این وسایل از کابینت ها باید کارتن های مقوایی، طناب های مقاوم و ضخیم برای بسته بندی، نایلون های حبابدار، مقداری روزنامه باطله، نوار چسب های پهن و ماژیک هایی برای تفکیک بسته ها از یکدیگر تهیه کنید.

  • بسته بندی

    نکات مشاوره ای در اسباب کشی - بسته بندی

    بسته بندی و جمع و جور كردن كلیه وسایل نیز یكی از نكات كلیدی در این زمینه است. چیزهایی را كه لازم ندارید با خود بار نكنید. هر چقدر اسباب و اثاثیه شما كمتر و سازمان یافته تر باشد كارتان هم كمتر خواهد شد و نه تنها در اسباب كشی بلكه در مرتب كردن وسایل و چیدمان خانه جدید نیز سریعتر پیش می روید. حتماً روی یك اتیكت اطلاعاتی در مورد وسایلی كه درون جعبه قرار داده اید بنویسید و روی جعبه بچسبانید. باور نمی كنید كه این كار در موقع باز كردن جعبه ها چه كمك بزرگی به شما خواهد كرد. ابتدا كار بسته بندی را از ظرف و ظروفی شروع كنید. از بسته بندی لوازم قسمت های مختلف منزل در یک جعبه یا به صورت درهم خودداری کنید .وسایل هر اتاق یا هر قسمت منزل مانند حمام و... را در جهبه های جداگانه بسته بندی کنید تا هنگام باز کردن و چیدن هر قسمت از منزل جدید مجبور نشوید تمام جعبه ها را باز و در وسط خانه پراکنده کنید.

  • تنظیمات الکتریکی

    اگر خانه ای که می خواهید به آن نقل مکان کنید نوساز باشد کلید و پریزهای برق مطمئناً مشکلی نخواهند داشت اما برای خانه های قدیمی تر اوضاع کمی سخت تر می شود. اینکار را می توانید همیشه انجام دهید اما انجام آن در خانه ای که هنوز لوازم وارد آن نشده است بسیار راحت تر است. یادتان باشد که برق کار ها ساعتی پول می گیرند و اینکار را می توانند با ایمنی و سرعت بالاتری برایتان انجام دهند. شاید بخواهید چراغ های بعضی قسمت ها را اضافه کنید مثلاً نور بیشتری در آشپزخانه بخواهید یا بخواهید که در کمددیواری ها هم لامپ داشته باشید که باید از برق کار بخواهید برایتان سیم بکشد.

  • عوض کردن قفل درها

    یکی از کارهایی که لازم است برای ایمنی خانه انجام دهید تعویض قفل و کلیدهاست. ممکن است مالک قبلی یک نمونه از کلید را به یکی از همسایه ها، کارگر خانه یا آشنایان داده باشد و اگر قفل و کلیدها را به کلی عوض کنید خیالتان راحت تر خواهد بود. اینکار را باید بلافاصله بعد از نقل مکان انجام دهید.

  • جمع‌کردن و بسته‌بندی وسایل را زودتر شروع کنید

    منتظر نشوید تا هفته آخر برسد و بعد شروع به جمع کردن وسایل کنید. بسیاری از وسایل که تا زمان اسباب‌کشی نیازی به آن‌ها ندارید را چند ماه زودتر جمع کنید (ظروف کریستال، ظرف‌های پایه‌دار مخصوص عید و کتاب‌هایی که قبلا خوانده‌اید.)

  • تعویض وسایل

    زمان اسباب كشی شاید بهترین موقع برای تعویض وسایل و خرید وسایل جدید باشد.